I lay my love on you

Just a smile and the rain is gone
Can hardly believe it (yeah)
There’s an angel standing next to me
Reaching for my heart
Just a smile and there’s no way back
Can hardly believe it (yeah)
But there’s an angel, she’s calling me
Reaching for my heartI know, that I’ll be ok now
This time it’s realI lay my love on you
It’s all I wanna do
Every time I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I was lost in a lonely place
Could hardly even believe it (yeah)
Holding on to yesterdays
Far, far too long

Now I believe its ok cause this time it’s real

I lay my love on you
It’s all I wanna do
Every time I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I never knew that love could fell so good

Like once in a lifetime
You change my world

I lay my love on you
You make me feel brand new
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I lay my love on you
It’s all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

I lay my love on you
You make me feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you

As I lay my love on you

Lagu ini sudah sangat lama dan pada Oktober 2014 kemaren saya baru tahu lagu ini.. Yang penggemar Westlife pasti tahu sama lagu ini. Lumayan berkesan lagu ini, bukan karena ada apa.. Liriknya itu loh yang keren. 4 baris pertama, kalo menurut saya lumayan keren menandakan adanya kegombalan dilagu ini. Entah mengapa apakah setiap perempuan suka atau tidak, hanya dengan melihat dia senyum di waktu hujan laki laki langsung terperanjat masuk ke dalam perangkat cinta. Pada lagu ini, dianggap para perempuan like an angel, padahal gak tahu tu bentuk bidadari kayak apa -_-. hehehe
Just a smile and there’s no way back
Can hardly believe it (yeah)
But there’s an angel, she’s calling me
Reaching for my heartI know, that I’ll be ok now
This time it’s real
Pas banget baca lirik yang ini, pengen ketawa sendiri.. Setelah hujan hujan, terus dia sadar masih ada bidadari di sampingnya dan manggil si empu yang nyanyi. Kayaknya romantic banget itu cowok ^_^. Enakan kalo beneran, tar kalo ujungnya gombal doang itu yang pusing -_-
I lay my love on you
It’s all I wanna do
Every time I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on youI was lost in a lonely place
Could hardly even believe it (yeah)
Holding on to yesterdays
Far, far too long
Ini yang bener bener aku suka dari kata kutipan cinta.. Everytime I breathe I feel brand new. Memang bener cinta itu ngebuat kita bersemangat terkadang speechless dengan orang tersebut. Tak berani melirik apalagi berkata. Karena dia memang buat kita berdebar, diam dan ingin hanya sekali kali meliriknya. Walau dia punya orang *eh salah.. Selalu keinget kata kata teman saya ketika saya sedang menyukai seseorang cowok kece,terkadang kita gak tahu yang namanya masa depan, mungkin suatu saat dia akan beralih menjadi pangeran yang paling cuuuakep.. Entah tiba tiba ngantri di depan rumah dengan baju rapi rapi, kita juga udah rapi rapi eh tahunya si doi cuma minta makan doang -_- ” hadeh.. Tuh temen aku, udah bijak pada saat awal awal, ujungnya itu loh sakiit😛. Eh, balik ke arti feel brand newaku sebagai seorang perempuan merasa cinta itu selalu membuat kita terlahir kembali. Walaupun gak tahu tu rasanya terlahir kembali gimana atau rasa sakit yang lumayan . Hehehe.
udah dulu deh postingan malem ini, pengen kudu buat esai dulu yakk.. love youuu~~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s